El GATA recomana ferventment a les persones que sortiu a la muntanya que us federeu 

Bones festes, gater@s,

El GATA recomana ferventment a les persones que sortiu a la muntanya que us federeu  per evitar ensurts, sobretot si feu senderisme, alta muntanya, BTT, barrancs, vies ferrades o altres activitats que tenen un risc inherent.

Per això com cada desembre  el GATA facilita als seus socis i sòcies  la tramitació de les llicències federatives de la FEEC per al 2024. Cada any som més els que fem aquest pas!

Aquí trobareu tota la informació de preus i cobertures, però ja veureu que la bàsica per a adults és de 57,55€,  als quals cal sumar 4 € de gestions del GATA. Pot ser un bon regal de Reis, no? I molt més útil que segons què.

Passos:

  1. Fer-se soci/sòcia del GATA des del web, si encara no ho sou
  2. Fer la transferència bancària al compte corrent del GATA de la quota anual de soci/sòcia (24 €), posant clarament SOCI GATA 2024 a Caixa d’Enginyers ES15 3025 0023 3814 0002 0776.
  3. Fer una altra transferència bancària al compte corrent del GATA del pagament de la llicència de la FEEC, posant NOM, COGNOMS,FEEC 2024 Llicència tipus (A, B, C o D).
  4. Enviar un correu electrònic al GATA (gata@gata.cat i a ceferino.pradillo@gmail.com) amb :
  • El justificant del pagament del banc de la quota de soci/sòcia del GATA.
  • La butlleta adjunta indicant que es vol la llicència FEEC amb la lletra de la cobertura que escolliu (A, B, C, D i F).
  • El justificant del banc del pagament de la llicència de la FEEC.

No es poden agrupar transferències perquè això genera confusió a l’hora de fer el control econòmic de qui ha pagat i què ha pagat, per això us demanem que les feu  per separat, especificant el concepte de cadascuna.
Esperem la vostra comprensió i col·laboració. Moltes gràcies a tothom!

Llicències FEEC 2024

Ah, com a novetat us fem saber que  la FEEC ja no  farà  targetes de plàstic, sinó que la podrem dur al mòbil i serà més ecològic.

La Junta del Gata

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *