Aquest desembre  els socis i sòcies  ja poden fer els tràmits per mitjà del GATA

Us adjuntem l’enllaç de la plana web de la FEEC, apartat de les llicències federatives, on podreu consultar tota la informació disponible sobre el tema: FEEC
A l’esmentat web ja hi ha els nous preus de l’any 2023: Preus llicències 2023
Com sempre, us recordem que per tramitar aquestes llicències és imprescindible ser soci o sòcia del GATA.
Igual que l’any 2022, al preu de la llicència se li ha de sumar 4€ per totes les gestions administratives que hem de fer (transferències, comissions bancàries i altres tràmits).
Aquest any el procediment no es podrà saltar de cap manera, i s’ha de seguir punt per punt:
  1. Fer-se soci/sòcia del GATA per mitjà de la plana web del GATA.
  2. Fer la transferència bancària al compte corrent del GATA de la quota anual de soci/sòcia del GATA, posant clarament Nom i Cognoms_Soci_a Gata 2023 : Caixa d’Enginyers ES15 3025 0023 3814 0002 0776
  3. Fer una altra transferència bancària al compte corrent del GATA del pagament de la llicència de la FEEC, posant clarament Nom i Cognoms_FEEC 2023 Llicència tipus (A, B, C o D).
  4. Enviar un correu electrònic al GATA (gata@gata.cat i a ceferino.pradillo@gmail.com) amb :
    1. El justificant del pagament del banc de la quota de soci o sòcia del GATA.
    2. Indicant que es vol la llicència FEEC amb la lletra de la cobertura (A, B, C, D i F).
    3. El justificant del banc del pagament de la llicència de la FEEC.
Ho sentim molt però no es poden agrupar transferències perquè això genera confusió a l’hora de fer el control econòmic de qui ha pagat i què ha pagat. Per tant us demanem que feu les dues transferències esmentades per separat, especificant el concepte de cadascuna.
Esperem la vostra comprensió i col·laboració.
Poseu molt clarament el nom i cognoms i el motiu de la transferència quan sigui la del soci del GATA per una banda i  Llicència de la FEEC i el tipus quan sigui el cas de la llicència.
Moltes gràcies a tothom!
Esperem que aquest any siguem molts els que estiguem federats a la FEEC, sobretot si fem alta muntanya, BTT, barrancs, vies ferrades, senderisme i altres activitats que tenen un risc inherent.
Si necessiteu algun aclariment sobre la tramitació de les llicències federatives de la FEEC per l’any 2023, no dubteu en posar-vos en contacte amb en Ceferino Pradillo Gallego, ja sigui per telèfon al 636 831 860 o per correu electrònic a  ceferino.pradillo@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *