Els autors de les imatges guanyadores són Ceferino Pradillo, Fernando Pisa i Mercè Bessó

El GATA, Grup d’Amics de Toni Achón – Ecologistes de Tarragona  ha celebrat  els seus 20 anys d’història amb una exposició-concurs  de fotografies festes pels seus socis i simpatitzants.

La mostra es va poder visitar de l’1 a l’11 de setembre a la Sala Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona, i es va inaugurar en un acte que va aplegar més d’un centenar de persones i que va comptar amb intervencions de Lluís Gurrera com a representant de l’entitat, de Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, i de diverses sòcies del GATA.

A partir d’aquell moment,  els visitants van poder votar les tres fotografies que més els agradaven, i després de l’escrutini de les 145 paperetes aquest ha estat el resultat, per votació popular:

Guanyadors del Premi de Fotografia

Les fotografies guanyadores, moltes de les imatges participants al concurs i el testimonis de diverses persones vinculades al GATA al llarg de la seva història es poden veure en aquest vídeo commemoratiu.

.