S’ha inaugurat el dijous 1 de setembre a les 19 h i és oberta a tothom

El GATA, Grup d’Amics de Toni Achón – Ecologistes de Tarragona  ha celebrat  els seus 20 anys d’història amb l’exposició d’un centenar de fotografies festes pels seus socis i simpatitzants la darrera dècada. De fet, l’aniversari de l’entitat es va complir el 2019 però arran de la pandèmia l’exposició s’ha hagut d’ajornar fins a enguany.

La inauguració ha tingut lloc l’1 de setembre a les 19 h, i es podrà visitar fins diumenge 11 de setembre a les 13 h. El dia 9 de setembre serà l’últim en què es podrà votar per triar les imatges guanyadores del concurs que s’ha convocat i que escollirà les tres millors fotografies.

Parlaments inauguració

Durant l’acte, diverses sòcies de l’entitat han explicat el motiu de l’exposició, com s’havia organitzat i com funcionava la votació popular.  Lluís Gurrera, president del GATA, ha parlat dels orígens del GATA i ha destacat la seva implicació en el moviment ecologista tarragoní i del Camp. Ha tancat el bloc de parlaments  Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, que ha posat de relleu la importància del paper d’entitats com el GATA en la vida de la ciutat.

A continuació s’han pogut contemplar i votar les fotografies i també veure un vídeo amb el testimoni de diverses persones vinculades al GATA al llarg de la seva història.

Un centenar d’assistents han compartit un pica-pica que ha acabat amb un brindis pel futur de l’entitat.

.