dinar de Nadal del Gata ; excursió del Gata del 18 de Desembre

** Gata

Bona nit Gaterus,

Doncs ja el tenim aquí el Nadal,…ja han passat disset anys de Gata, i sincerament han passat volant,..qui ho diria,…i ens tornem a aplegar un altre any per celebrar com sempre que l’entitat està més viva que mai, que ens agrada sortir a caminar, a kaicar, fer barranquisme, anar en BTT, escalar, fer cims, raquetes de neu, esquiar,…ens agrada fer esport, aconseguir nous reptes, noves coneixences, agermanaments amb altres entitats, xerrar,….uff,..com ens encanta xerrar i compartir a la natura,…

doncs bé,..l’activitat més emblemàtica de l’any és el dinar de Nadal del Gata,..on ens retrobem tots plegats,…amb els companys que a vegades ens consta coincidir al llarg de l’any,..i mira que més de quaranta activitats donen molt de si,..però a vegades costa moltíssim compartir aquests moments tant entranyables,….

si ets gateru,..no et pots perdre el dinar de Nadal del Gata,…has de tenir molt bona excusa,…..

com sempre sortirem dels Despullats a les 8:00 del matí, compartint cotxes, compartint els costos de benzina, essent generosos, i anirem cap al poble de Pont d’Armentera, a l’Alt Gaià,….al restaurant la Sort, sortint del poble a peu de la carretera que va al llogarret de Querol,…

allí farem el prescriptiu cafetó, deixarem els cotxes,…i començarem a caminar riu amunt,…resseguint el camí de les Terres del riu Gaià,….descobrint aquest riu tant nostrat,….i quan sigui l’hora recularem per tornar de nou al restaurant la Sort per començar l’àpat de Nadal,…

us adjuntem un enllaç per tal de que us pugueu apuntar al dinar de Nadal, escollint els tipus de plats i indicant si aneu o no a caminar,…

https://goo.gl/forms/nfyuPFW4omwfwTzH3

comentar-vos que el dinar val 18 euros, i entren dos plats, postres, aigua, vi, pa, infusions i copa de cava,…

els licors i tots els beures que feu fora del que és estrictament el menú ho haureu del pagar en el moment a la barra del restaurant, el Gata no es farà responsable dels beures que feu a part del menú,..

us cobrarem però 20 euros, ja que els dos euros de diferència, serviran com cada any per comprar productes de proximitat i fer un sorteig entre tots els assistents al dinar,…

per apuntar-vos doncs, cal que entreu a l’enllaç que us hem adjuntat,..

pels que no pugueu venir al dinar de Nadal del Gata,.,…us desitgem molt bones festes i molt bon any nou i ens veiem al proper any,…un any ple d’aventures, ple de coneixences,…

salut i força i puxa Gata !!!!

Gata

 

One Response

  1. Os deseo unas felices fiestas a todos,a los que tuve la gran suerte de conocer el día 6,y a los que aun no he conocido,para todos, felices fiesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *