Bona nit Gaterus,

Aprofitant que encara tenim estiu seguim amb la clàssica sortida anual en caiac per descobrir l’espectacular i desconegut litoral tarragoní entre la platja de Tamarit i la platja llarga de Tarragona, al llarg de la costa de l’Espai d’Interès Natural de la Punta de la Mora i el Bosc de la Marquesa. Un espai format per roquissars, platges de sorra daurada i boscos mediaterranis de pi blanc, que configuren indubtablement una de les joies naturals més preuades del nostre litoral que miraculosament s’ha conservat fins a data d’avui.

Ens aplegarem a les 8:00 al buffet lliure d’Altafulla, ubicat al costat de la benzinera que hi ha a la carretera de la costa, tot just entrar a la marinera i baix gaienca vila d’Altafulla . Allí esmorzarem i prendrem el tradicional cafetó. Un cop ben esmorzats agafarem els cotxes en caravana per anar al càmping Tamarit per començar la caicada des de la platja de Tamarit, en direcció cap a la platja Llarga.

Es calculen en total que bogarem unes tres hores per anar i tornar, a part de l’aturada que farem a mig camí a la platja llarga, per tal d’arribar als volts de les 13:30 – 14:00 de nou a la platja de Tamarit.

Cal portar ;

roba de bany, roba de recanvi, tovallola, protecció solar, escarpins o sandàlies lligades d’anar per l’aigua, cantimplora d’aigua, i ganes de bogar,

el preu és ;

si som menys de 10 persones ; 20 €/persona

si som entre 10 – 15 persones ; 17,50 €/persona

si som més de 15 persones ; 15 €/persona

els xiquets i xiquetes de menys de 10 anys no paguen i poden anar en mig d’un caiac doble

cal enviar un email a ; tamariu@tinet.cat indicant el nom i cognom de la persona apuntada i si voleu anar en caiac individual o doble,

el darrer dia per apuntar-se és el divendres 2 de setembre,

després a l’acabar la caiacada qui vulgui ens quedarem a dinar al xiringuitu de la platja de Tamarit,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *