*** Benet Pluvinet i Lluís Gurrera

Bona nit Gaterus,

Us convidem a aplegar-nos el proper dissabte 5 de novembre a les 18:00 als despullats de la Rambla de Tarragona.

Des d’allí ens repartim en cotxes en direcció a Farena, on aparcarem a l’entrada del poble. Des d’allí caminarem cap al Molí del Fort, la casa de na Nina i en Ruben. Tenim preparada una habitació de capacitat per 14 persones ; 2 llits de matrimoni, un sofa llit per dues persones i vuit llits individuals. Els 14 primers gaterus que ens ho dieu teniu plaça de llit assegurada. A partir del número 15, llavors s’haurà de dormir en tenda d’acampada que us portareu cadascú. Dormir al llit costa 15 € i per acampar 9 €. Un cop tinguem tot el tema de llits i tendes muntades, a les 21:00 començarà el sopar que ens prepararan la parella que porta el Molí del Fort ;

El sopar consisteix en una amanida, excel.lent truita de riu criada al molí del Fort durant dos anys (carn en cas de que no agradi la truita), postres, vi aigua i pa per 15 € (no inclosos cafès i licors).

L’endemà ens aplegarem al bar de Farena a les 9:00 per fer el tradicional cafetó gateru, amb els companys que no puguin venir dissabte . Pels gaterus que pugin diumenge quedareu als despullats a les 8:00.

La sortida del diumenge comença a l’era de la vila de Farena, per anar en direcció ascendent al Mas de la Roquerola, Mas d’en Mateu, cap als quatre termes, la Mola d’Estats on menjarem i gaudirem d’un paisatge d’escàndol. Després començarem a baixar cap a Mas d’en Toni, el toll de l’olla per arribar de nou a Farena.

Distància a caminar ; 14-16 km

Cal portar ; protecció solar, aigua, menjar per esmorzar i dinar al bosc, frontal per caminar de nit i un bon calçat.

Els que vingueu a l’excursió ja sigui dissabte tarda o diumenge matí, m’envieu un email a ; tamariu@tinet.cat,

especificant en cas de que us quedeu a sopar si voleu truita o carn.

A gaudir al màxim el brugit de la Vall del riu Brugent,…

Salut i Força Gata

Benet i Lluís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *