*** per Rocío Carretero, Mònica Mahia i Susana Cordero

Excursió del Gata del 6 de desembre .

Bon nit Gaterus,

Us proposem la següent ruta per tal de descobrir i endinsant-nos en el Parc Natural del Garraf. Per desplaçar-nos aquest cop ho farem en un mitja públic com és el tren.

Hora sortida de l’estació de trens de Tarragona ; 06:59 amb el tren R15, i arribada a Sant Vicenç de Calders a les 07:18.

Hora sortida de l’estació de trens de Sant Vicenç de Calders; 07:29 amb el tren R2, i arribada a Gavà a les 08:12.

Un cop arribem a l’estació de Gavà, anirem a fer un bon cafè a la cafeteria Granier, per tal d’iniciar el recorregut fins a Can Feral, on arribarem al GR-92 que ens portarà fins a la platja de Garraf. Els espais que passarem són ;

Can Feral – Hermita del Brugués – Les Agulles

A les Agulles farem un descans i gaudirem de la paronàmica del litoral, mentres mengem alguna cosa. Després pujarem cap a la Morella el punt és alt del recorregut. Seguidament anirem a la Pleta, on veurem els avencs característics del Parc Natural. En aquest tram passarem per carretera. Després de la Pleta arribarem a la platja de Garraf, on anirem a cercar el merescut refrigeri i menjarem a la platja, cap a les 14:00.

Per inscriure-us a l’excursió podeu enviar un email a la Rocio ;

RO-1984@hotmail.com

Salut i Gata

Gata

Dades tècniques ;

Ruta ; Gavà – Garraf

Distància ; 22 km

Temps caminant ; 6 hores

Experiència física ; mitja. Ruta adient per persones acostumades a caminar.

Dificultat Tècnica ; Baixa. Tot i que hi ha una part del recorregut que s’haurà de grimpar una mica, el 85 % del recorregut transcorre per pista i camins.

Material necessari ; roba transpirable i còmoda, ulleres de sol, crema solar, bastons per caminar, tovallola per menjar a la platja.

Cal portar l’esmorzar i el menjar. L’activitat és de tot el dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *