Bona nit Gaterus,
 
El Gata participa al MagicLine2017 – BARCELONA 5 de març: Ens esperen quilòmetres d’il·lusions!
 
La Magic Line és una caminada solidària, per equips i no competitiva, en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu.
 
Però més que una caminada, és un compromís amb els qui més ho necessiten. Per això, per participar-hi cal posar-se un repte econòmic i organitzar activitats solidàries per aconseguir-lo.
 
INFORMACIÓ PER LA INSCRIPCIÓ

1. Crear equip

Per crear equip haureu d’inscriure almenys 5 persones fins a un màxim de 20 persones. 2. Haureu d’indicar
Nom, lema i imatge de l’equip:
Gaterus, GATA CHALLANGE i logotip del Gata. Aquest és l’equip que ja s’ha creat per un grup de persones del Gata, per tant el següent equip seria Gaterus2.
Repte solidari:
Els diners que us proposeu recaptar. Es faciliten idees i productes per assolir el repte solidari del vostre equip: talonari, pulsera de tela, llibreta i samarreta.
 
Des del Gata proposem destinar 10€ per la caminada més 10€ per la compra de la samarreta. També valorarem futures accions solidàries.
Recorregut:
Els recorreguts son de 10, 15, 20, 30 i 40km, a escollir quan es fa la inscripció segons els quilometres que vulgueu caminar. Després assignaran un horari de sortida.

10 km. PLAÇA ESPANYA ; Desnivell +228m -241m

15 km. HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU – Nou aquest any per celebrar els 150 anys de l’arribada de Sant Joan de Déu a la ciutat.
Desnivell +228m -281m

20 km. VALLVIDRERA ; Desnivell +409m -746m

30 km. PARC DE LES AIGÜES ; Desnivell +1.079m -1.157m

40 km. CAN CUYÀS ; Desnivell +1.561m -1.637m

Informació dels membres:
Nom, cognom, DNI, data de naixement, gènere, correu electrònic i codi postal de tots els membres. Un dels membres serà el portaveu, del qual cal que informeu de l’adreça postal i telèfon. Si algun dels membres no té correu electrònic o DNI, pot indicar el del portaveu.
 
3. La inscripció costa 40€ per equip i s’ha de pagar amb targeta. Aquest pagament és per finançar part de les despeses d’organització i no és aportació solidària.
Des de l’organització es faciliten avituallaments, punts d’aigua potable, lavabos, cobertura mèdica, senyalització i voluntaris de suport distribuïts per tot el recorregut. Però els avituallaments són un complement: els equips ens hem de responsabilitzar dels nostres àpats i alimentació.Els participants a la Magic Line tindran accés gratuït a equipament de Montjuic el dia de la caminada i durant tot el mes de març, esenyant el passaturons.
Inscripcions obertes fins el 15 de febrer a les 12h o quan s’omplin les places del recorregut on us heu inscrit. Les places son limitades per recorregut. Estigueu atents al marcador!
 
Ja sabem que encara queda molt de temps, però si ho teniu clar i esteu interessats en formar equips d’entre 5 i 20 persones, hauríeu d’apuntar-vos el més aviat possible. Aquesta activitat serà l’oficial del Gata del diumenges 5 de març i la que sortirà al calendari.
 
Per si teniu algun dubte i el voleu aclarir, us podeu posar en contacte amb la Susana Cordero, per email al ; corderors@diba.cat
o a Lluís Gurrera ; tamariu@tinet.cat
Més informació a través del web magiclineSJD.org<http://www.magiclinesjd.org/> o e-mail barcelona@magiclineSJD.org
 
Salut i Magic Line
Gata
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *