Socis

Per a qui vulgui fer-se soci/a del Gata us convidem a seguir els següents passos :

1- Anar amb el navegador web (Mozilla o Google Chrome) a :

www.gata.cat/socis

Hi ha hagut un canvi de compte corrent del Gata a Caixa d’Enginyers, mireu el pas número 7 de més abaix.

2- Escollir l’opció ” Alta de Soci “.

Acceptem la finestra que ens informa que estem en una zona segura.

3- Emplenem els camps del formulari (estem atents a les majúscules, minúscules sobretot pel correu electrònic, núm. ccc) que es mostra i ho enviem.

4- S’obre una finestra que ens informa que les nostres dades s’han registrat i que es generarà un fitxer PDF amb les dades enviades.

També es mostra una finestra indicant-nos que se’ns ha enviat un correu electrònic a l’adreça que vam posar en registrar-nos. Acceptem.

És senyal que tot ha anat correcte. Després d’acceptar, es mostra una finestra de descàrrega del pdf que podrem guardar/descarregar al nostre ordinador com a comprovant de les dades que heu donat el Gata (la butlleta d’inscripció).

6- Obrim el correu electrònic que ens ha enviat el sistema:

Remitent : GATA
Assumpte: confirma la teva sol•licitud d’alta com a soci

Fem clic a l’enllaç o copiem la seva adreça en la barra d’adreces del navegador web (Mozilla o Google Chrome).

7- En el navegador es mostrarà un formulari on us demanarà introduir l’usuari i contrasenya, aquestes dues dades les escolliu/decidiu vosaltres mateixos com a identificatives en el sistema de gestió de socis del Gata(aquest usuari i contrasenya l’haureu de guardar per si voleu fer alguna modificació, consulta, baixa,…)

Si s’escau ens mostrarà finestres informatives del procés (ex.: ja existeix l’usuari escollit, les contrasenyes no coincideixen, etc..).

Si tot ha anat correcte ens mostrarà un missatge de confirmació de L’ALTA DE SOCI.

Qualsevol dubte, consulta, pregunta, qüestió sobre l’alta de socis podeu enviar mail a

gata@gata.cat.

Els que hàgiu decidit com a forma de pagament l’ingrés al compte corrent del GATA ja podeu ingressar o fer transferència (recomanem fer transferència, ja que si feu ingrés a la finestreta de la caixa, us cobren 2-3 € per fer l’ingrés) al compte de la Caixa d’Enginyers :
ES15 – 3025 – 0023 – 3814 – 0002 – 0776
(Nom i Cognom quota any corresponent.
Per exemple :”LAIA CODINA QUOTA GATA 2019″).

QUOTA SOCI INDIVIDUAL 22 € (al 2019).
QUOTA SOCI FAMILIAR 35 € (al 2019).

Després hauríeu d’enviar el justificant el mail gata@gata.cat

Els que hàgiu decidit l’opció domiciliació bancària haureu d’esperar a rebre una altra butlleta, aquesta és l’ordre domiciliació deute recurrent, que el banc ens demana per què ens autoritzeu el GATA a passar-vos el rebut pel banc, aquesta l’heu d’omplir, imprimir, signar i un cop fet això ens l’envieu escanejada en format PDF al mail gata@gata.cat

Al mes de març de 2019 girarem els rebuts des del nou compte corrent de la Caixa d’Enginyers.

Aprofitem l’avinentesa per comunicar-vos que el Gata es financia exclusivament amb les quotes dels socis i no ha rebut mai cap subvenció de cap administració o empresa privada.