Els participants hauran de signar un document d’acceptació de les condicions establertes per la sortida. Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cal portar calçat i roba adient a la sortida. Preu de la sortida 4 €. Per a més informació podeu fer ús de la nostra pàgina de contacte

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

El Pla Parcial 24 (PP-24) conegut com a la Budellera és Anella Verda de Tarragona

14 Febrer 8:00 - 17:00

*** per Lluís Gurrera

El Pla Parcial 24 (PP-24) conegut com a la Budellera és Anella Verda de Tarragona

 

Hola gateres i gateros,

Novament us engresquem a conèixer a fons una altra part de l’Anella Verda de Tarragona, la Budellera, un espai que hauria d’estar totalment protegit del perill i l’amença de la voràgine constructora.

La Budellera és Anella Verda, no un pla parcial per a construir una nova ciutat de més de 10.000 habitants al bell mig del nostre tant anhelat Parc Natural de l’Anella Verda Gaià-Francolí. Conèixer és estimar, i convèncer de que no ens cal aquest Pla Parcial PP-24, que no cal construir i pavimentar més, que ja estem molt bé com estem.

Ans al contrari, cal conservar l’Anella Verda com un espai de descoberta constant, de socialització, un veritable pulmó verd mancomunat amb tots els municipis que hi ha al voltant, que ha resultat imprescindible per esponjar a la ciutadania de Tarragona durant els durs confinaments municipals obligats per l’actual pandèmia.

Ens aplegarem com sempre davant de l’estàtua dels Despullats, en honor als màrtirs de la guerra del francès a Tarragona, a la Rambla Nova tarragonina a les 8:00 del matí. Des d’allí caminarem cap al casc antic de la bella Tàrraco a la recerca d’un lloc per fer el tradicional cafetó gatero. Seguidament pujarem a l’Ermita de la Salut d’on albirarem unes increïbles imatges del litoral tarragoní. El següent pas serà accedir a la zona del Nàstic i enllaçar amb  l’antic camí de la Budellera cap a Boscos de Tarragona, per resseguir corriols i senderes dins de boscos de pi blanc, alzina, obagues fresquetes i màquia litoral.

Els camins ens faran arribar a la zona del mas del mèdol, Ferran, el riu Gaià i la plana de Tamarit. Tornarem a Tarragona en tren des de l’estació de Tamarit-Altafulla, per arribar a bona hora i poder anar a votar.

Cal dur-se entrepans per esmorzar i dinar, aigua , calçat adient i roba de senderista, protecció solar i mascareta.

Per apuntar-se cal enviar un correu electrònic a :

tamariu@tinet.cat

indicant nom i cognoms, DNI, i si sou socis o no !!

Esperem que us agradi molt la sortida !

 

Salut i Gata

Lluís Gurrera

#Gata22anys

 

 

 

Detalls

Data:
14 Febrer
Hora:
8:00 - 17:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Lluís Gurrera
Correu electrònic:
tamariu@tinet.cat