Els participants hauran de signar un document d’acceptació de les condicions establertes per la sortida. Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cal portar calçat i roba adient a la sortida. Preu de la sortida 4 €. Per a més informació podeu fer ús de la nostra pàgina de contacte

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

el Camí de la Costa de Tarragona

3 Gener 8:30 - 17:00

El Camí de la Costa de Tarragona

 

Bona nit gateres i gateros !!!
 

Per començar l’any 2021 amb bon peu i bona astrugància, hem organitzat com en els darrers anys la ja tradicional i clàssica sortida pel litoral tarragoní, pel camí de ronda que els tarragonins i tarragonines anomenem com “el Camí de la Costa de Tarragona”.

Ens aplegarem el diumenge 3 de gener al barri tarragoní del Serrallo, antigament anomenat barri de la Tarragoneta, davant de l’església de Sant Pere (Plaça Bisbe Bonet, s/n) a les 9:00 del matí. Si voleu fer el tradicional cafetó gatero abans de sortir estarem darrera de l’esmentada església a partir de les 8:30, al bar CAN DAVID.

Des d’allí començarà la caminada passant pel següent recorregut del litoral :

Serrallo, Platja del Miracle, Platja dels Cossis, Platja de l’Arrabassada, Morrot de l’antic Preventori de la Savinosa, Platja de la Savinosa, Morrot de la Savinosa, Platja dels Capellans o Cala Romana, Platja Llarga, Bosc de la Marquesa, Cala Fonda o Cala Arboç (Waiquiqui), Cala Beig o Roca Plana, Platja de la Mora, Cala Tamarit, Cala Jovera, i per acabar a la Platja de Tamarit, la zona del Vinyet i Altafulla.

La distància d’anada aproximadament és d’uns 16 km, la tornada la farem amb tren des de l’estació d’Altafulla-Tamarit fins a arribar a Tarragona (també hi ha l’alternativa d’agafar un bus urbà a la Platja Llarga o a la Platja de la Mora que surt cada mitja hora) pels volts de les 16:00-17:00.

És una excursió apta per a tots els públics (els menors hauran de venir acompanyats d’un adult), serà de tot el dia, ja que anirem a un ritme tranquil, gaudint i redescobrint tota la costa tarragonina, per tant caldrà que porteu esmorzar, dinar, aigua, protecció solar, calçat i roba adient, i mascareta de protecció. Les persones que no siguin sòcies hauran de pagar 4 € en concepte d’assegurança d’accident i de responsabilitat civil RC per participar en aquesta activitat.

 

Per inscriure’s a la sortida ens envieu un correu electrònic a :

tamariu@tinet.cat

Indicant nom i cognoms, DNI i si sou socis_es.

 

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

Salut i Força Gata

#Gata22anys

 

Detalls

Data:
3 Gener
Hora:
8:30 - 17:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Lluís Gurrera
Correu electrònic:
tamariu@tinet.cat